Yhteystiedot / Kontakt / Contact

OPTIMITERAPIA
INTERNATIONAL

Optimiterapeutti
Kira Gyllenbögel-Finni
Boxintie 852-44
01190 Box, Sipoo
Puh/Tel. 040 5086 797
kira@optimiterapia.fi

Vieraskirja

Lähetä uusi viesti


Clas HagelstamFeedback19.6.2018 18:19
Optimumterapin är för mej nu "Rehability training" efter vårens lunginflammation.

Upskattar Kira:

- Ex flygvärdinna, utbildad i japansk läkekonst, terminalvårdare, varma händer.
- Njuter av Kiras professionella behandling: höger hand knådar nervbanornas ytterändor medan vänster hand följer responsen.
- Svar på frågor, koncist språk.
- Information om vårdtestamente

CV:
Född 1928 / Föräldrars skiljsmässa 1939 / Medlem i Matteus församling
Far stupade 1941 / 10 somrar äldste i Ingå Sommarkyrka.
Gift med Elisabeth 1952 / 3 gifta barn, 8 barnbarn, 5 barnbarnsbarn.
DI / 20 år i familjefirma. / Sedan frilans maskinkonstruktör / Pension 65. Flyttade med Elisaberh till Servicehuset Linda 2005 / Elisabet dog 2007. /
Lindavän / Medlem i Stig-Olof Fernströms bibelstudiegrupp.
Kontrakt med Doctagon, personlig läkare.

Livet på Linda:
- Morgon: Lätt gymnastik, dusch, morgonbön, RuisNalle med blåbärsoppa, Dagens lösen, läs bibeln.
- Om kraften räcker Autocad Lt i MAC / Projekt i Snickarboden
- Ibland utomhus måltider, t.ex Blinier.
- Lugnväder paddling.
- Lasse assisterar.

Marjo Kolme polvea hoidettu! 15.5.2018 22:34
"Oli kivaa ja rentoutti. Kira on tosi kiva!"
Tytär 11v

"Kaikenkaikkiaan ihanaa. Kira houkuttelee ihmisen puhumaan ja syvärentoutus oli kunnon tainnutus. Keho ja mieli rentoutui täysin. Äänirautahoito oli älyttömän mielenkiintoinen ja toimiva. 10 pistettä ja papukaijamerkki päälle."
Mummo 70v

"Kira on käsittämättömän taitava, herkkä, älykäs ja läsnäoleva terapeutti. Kiran monipuolisuus ja avarakatseisuus yllättää kerta toisensa jälkeen ja Kiran luoma avoin ilmapiiri synnyttää vahvan luottamuksen tunteen. Kirassa asuu vanha viisas pöllö ja nuori, kaunis puuntaimi samassa paketissa. "
Äiti 41v

T&JRauhaa, ymmärrystä ja tasapainoa parisuhteeseen12.3.2018 21:35
Rakas Kira,
sinä olet ollut korvaamaton apu ja tuki yhteisen elämämme alkumetreistä saakka. Erilliset ja pariterapiakäynnit ovat auttaneet meitä löytämään rauhan rakastaa sekä ymmärtämään toistemme erilaisuutta ja erilaisia lähtökohtia.

Sinulla on uskomaton kyky olla läsnä, ymmärtää "keskeltä", taito havainnoida ja pureutua ongelmien ytimiin ja syihin. On tullut hyvin selväksi, että tietopankkisi ja osaamisesi on uskomattoman laajaa ja koemme, että olet ollut aidosti kiinnostunut auttamaan meitä.

Olemme äärettömän kiitollisia kaikesta siitä avusta ja tuesta, uusista oivalluksista ja ajatuksista, ajasta yhdessä, joita olet meille antanut. Tuntuu, että tämä (välillä todella kivikkoinenkin) matka on ehdottomasti kannattanut käydä - on hankala kuvitella että joku muu olisi sitä matkaa osannut johdattaa paremmin kuin sinä.

Suurella kiitollisuudella,
nuori pari

Susanna PurraKira näkee sielusi loiston19.6.2017 22:04
Kiralla on suurta herkkyyttä ja rakkautta sekä ikiaikaista, suurten tietäjien ja parantajien viisautta, jonka avulla hän pystyy näkemään ihmisen todellisen olemuksen kaikkien niiden tukosten takaa, jotka estävät meitä elämästä todellisena itsenämme ja aiheuttavat elämänvoiman vähentymistä, sairauksia tai uupumusta.

Kiralla on taito ja kyky nähdä se joka todella olet ja auttaa monilla, hyvin konkreettisilla tavoilla tulemaan sitä esiin. Tällöin voit päästä elämään sitä elämää, jota sielusi on halunnut tulla tänne elämään. Näkemällä ihmisen todellisen olemuksen ja sielun Kira antaa suurimman lahjan, mitä toiselle ihmiselle voi antaa.

KazjalStressin hallintaa12.6.2017 21:43
Oma kokemus Kiran kanssa on ollut loistavaa. Kävin itse läpi korkean stressi taso työn pulolesta ja olin uupunut ja todella hukassa. Kiran ansioista opin hallitsemaan asiota ja myös muutakin tuntemuksia mitä oli syvälle haudattu. Olen tällä hetkellä todella hyvässä paikassa elämässä kiitos hänelle! Lämpimästi suosittelen hän oli enkeli joka osui kohdalle oikeseen aikaa.

NinaSydämen valoa ja lämpöä30.3.2017 14:43
Kiran kanssa kun ensimmäisen kerran kohdattiin, tiesimme molemmat siinä jotakin liikahtavan tässä maailmankaikkeudessa.

Kirassa on niin paljon sydämen lämpöä, elämän hyvyyttä, kauniita sanoja, syvää viisautta, kosketuksen voimaa ja elämän energiaa. Kirassa on kauneutta, naiseutta, ihmisyyttä ja valoisuutta. Pelkkä ajatus Kirasta saa ihmisen hyvälle mielelle ja kohtaaminen hänen kanssaan on aina suuri ilo.

Kiran kanssa elämää pohtiessa on moni asia saanut tarkoituksensa ja merkityksensä. Minä olen saanut vahvistusta kasvaa juuri sellaiseksi kuin olen ja olen löytänyt sisimmästäni paljon voimaa ja tahtoa. Kiran myötä olen uskaltanut astua hyvälle elämän muutoksen tielle. Kun elämälle oikeasti antaa mahdollisuuden, on uskomatonta, miten paljon hyviä asioita voi tapahtua. Olen aina uskonut, että elämä kantaa, mutta nyt uskon siihenkin, että kaikki hyvä on mahdollista minulle ja uskallan ottaa tämän vastaan. Kiran kosketuksessa on energiaa, taikaa ja voimaa.

Kira ei pelkästään puhu kauniita, vaan hän myös tekee hyvää.

Kiitos kaikesta, rakas Kira. Toivon sinulle koko sydämeni pohjasta kaikkea hyvää, ihanaa ja kaunista.

HarriPillereitä etsimässä9.11.2016 14:23
Päädyin pari vuotta sitten Kiran juttusille koska kuvittelin, että Kiralta voisi löytyä tulehduskierteeseeni sellainen parantava pilleripurkki mitä lääkäreiltä ei löydy. Noh, pillereitä ei Kirankaan luota löytynyt, mutta elämänmuutos löytyi. Kiralta saamani sparraus ja elämän valmennus ei ole muuttanut minua mitenkään, mutta elämä jota elän on muuttunut merkittävästi. Samoin on muuttunut oma oloni, terveyteni, sekä monet ajatukseni, asenteeni ja suhtautumistapani.

Kaikkein Tärkeimpänä oppina on ollut ajatusten, tunteiden ja kehon reaktioiden välisen yhteyden merkityksen ymmärtäminen omassa elämässä. Käytännön elämänmuutoksen kautta ymmärrän nyt myös, että en voi syyllistää omista haasteistani ketään muuta, samoin kukaan ei myöskään voi syyllistää minua.

Kiitän Kiraa siitä, että hän opasti minut polulle, joka oli aina ollut olemassa, mutta jota en ollut nähnyt, tai ainakaan nähnyt itselleni mahdolliseksi kulkea. En aio koskaan kääntyä tältä polulta takaisin. Kiitän siitä taidosta ja suuresta viisaudesta, jolla hän sai minut itse oivaltamaan, että se mikä minusta tuntui hulluudelta, olikin lopulta vain minua itseäni. Kiitän Kiraa myös itseluottamukseni kasvamisesta: se millainen olen, on hyvää, ja se miltä minusta tuntuu, on oikein.

Antti PaalanenValon tuoja20.9.2016 10:00
Olen ammatiltani muusikko/yrittäjä ja olen sairastanut tulehduksellista suolistosairautta, Crohnin tautia, vuodesta 1998 saakka. Minulta on leikattu ohutsuolesta tulehtunut osa vuonna 2005 ja tauti on sen jälkeen ollut välillä pitkiäkin jaksoja oireettomana. Aina välillä taudissa tulee kuitenkin akuutteja vaiheita, jolloin suolistoni menee kivuliaaseen kramppitilaan. Nämä akuutit vaiheet iskevät yleensä päälle keskellä isompaa työurakkaa jolloin minulla saattaa olla myös lievä stressitila päällä.

Työskentelin alkuvuodesta 2016 Helsingissä Karhunpeijaiset -produktiossa, johon Kira tuli vetämään hypnoosisessioita työryhmälle. Produktion aikaan minulle tuli jälleen suht paha akuutti vaihe päälle. Tuolloin heti ensimmäisellä hoitokerralla Kira auttoi rentoutumaan ja pääsin pahimman kiputilan yli. Ja mikä tärkeintä, koin että olin turvassa eikä pelko saanut minusta tällä kertaa otetta. Akuutti vaihe ja sen aiheuttama kipu on yleensä aika kokonaisvaltainen ja työnteko siinä kohtaa tuntuu haasteelliselta. Kivun kanssa on monesti aika yksin eikä tietä ulos ole näkyvissä. Tällä kertaa apu oli onneksi lähellä.

Olen sen jälkeen käynyt Kiran hoitosessioissa ja tulokset ovat olleet uskomattoman hienoja. Optimiterapian kautta pystyn nyt paremmin ymmärtämään itseäni sekä taudin syntyä ja sen muotoa. Olemme saaneet myös avattua tunnelukkojani, jotka ovat osaltaan olleet laukaisemassa taudin syntyä.

Olen saanut myös todella hyviä keinoja stressitilojen purkamiseen ja sitä kautta mielen ja kehon kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Akuuttia vaihetta ei ole hoidon aloittamisen jälkeen tullut kertaakaan päälle. Tuntuu, että olen vihdoinkin paranemisen tiellä ja tällä kertaa pysyvästi.

Kira myös tutustutti minut teen juonnin saloihin sekä gluteenittomaan ruokavalioon. Samalla pääsin eroon kahvin juonnista ja vehnästä. Nämä raaka-aineet ovat varmasti olleet osaltaan vaikuttamassa tulehduksen ja stressitilojen syntyyn ja pitäneet tulehdusta aktiivisena. Kahvin juonnin lopettamisessa pelkäsin eniten sitä, että minua väsyttää enkä saa piristystä päivääni. Kävi kuitenkin toisin - olo on pysyvästi energinen, eikä väsymystiloja tule päivän mittaan samalla tavalla kuin kahvia juodessa. Leivällekin on onneksi olemassa paljon gluteenittomia vaihtoehtoja nykypäivänä.

Mikä hauskinta, minua on monessa yhteydessä tituleerattu "synkkä-Paalaseksi" paljolti sen musiikin kautta mitä tuotan ja esitän. Kira antoi minulle kuitenkin uuden lempinimen "Antti-aurinkoinen". Toivon että saan tämän valon ja ilon näkyviin myös musiikissani.

Kiitos Kira, valon tuoja <3

DiamantenTro, hopp och kärlek4.9.2016 15:27
Då jag gick till Kira för första gången var jag trött och utsliten som en gammal dammtrasa. Jag hade ingen framtidstro och framförallt hade jag tappat all tro på mig själv och mina förmågor. Kira fick mig att inse att de egenskaper som jag sett som brister och svagheter i själva verket är styrkor och gåvor som jag kan använda så länge jag lever. För mindre än ett år sedan undrade jag varifrån Kira fick sin enorma livskraft. Nu skrattar vi åt samma saker och jag har hittat en likadan livsglädje inom mig själv. Kira har hjälpt mig att se ljust på framtiden och jag kan knappt vänta på att få uppleva allt det goda som är på kommande. Jag har hittat hem, till mitt eget innersta och jag vågar stå för det jag är. Ingen trampar mer på mig. Tack Kira♥

Tuomas RounakariHelmeilevää ryhmänohjausta7.6.2016 10:55
Kira on niitä harvoja ihmisiä, jonka luonnollisen avoin ilo ja kaiken uteliaana hyväksyvä läsnäolo luo hänen ympärilleen tilan, jossa jokaisella on hyvä olla sellaisena kuin on. Kiran ryhmäohjauksissa osallistujat alkavat kuin huomaamattaan kulkea kohti parasta mahdollista itseään. Ilo ja uteliaisuus on tarttuvaa, osa meidän kaikkien sisäistä seikkailijaa, joka niin harvoin saa tulla nähdyksi ja kuulluksi.

Kira toimi ohjaavana opettajanani Sibelius-Akatemian jatko-opintoihini liittyvässä Karhunpeijaiset-esityksessä. Tutkimme myyttien eläväksi tulemista ja maailman kokemista myyttisellä tasolla. Yksi työvälineistämme oli hypnoosi ja Kiran vetämien hypnoosien ansiosta Karhunpeijaisten työryhmä kykeni esiintymään satujen maailmassa elävän lapsen avoimuudella, täydellisesti itseensä luottaen.

Kira osaa johdattaa turvallisella ja miellyttävällä tavalla hypnoosin maailmaan myös ne, joilla ei ole mitään kokemusta aiheesta. Hänen ohjauksessaan ryhmän jäsenet tulevat nähdyiksi uudella tavalla; entistä sallivammin ja kunkin luonnollisia vahvuuksia esiintuoden.

JAvaimet ahdistuksen poistamiseen25.5.2016 11:43
Ihana, lämmin, turvallisuutta ja hyvyyttä hehkuva Kira auttoi minua harvinaisen lyhyessä ajassa keskustelemalla ja hypnoosin avulla saamaan elämänintoani takaisin, poistamaan ahdistuksen erilaisiin tilanteisiin liittyen, sekä myös herkän kroppani reagoinnin ahdistuksen ja paniikin puhjetessa. Eri lääkäreillä vuosia rampanneena on uskomatonta miten nopeasti ja tehokkaasti Kiralta sai avun ongelmaan kuin ongelmaan. Sen lisäksi, että sain elämääni parhaan mahdollisen avun näihin arkea hankaloittaviin tilanteisiin, sain ystävän.

Kiitos Kira, olen sinusta niin kiitollinen. <3

Vicky FellmanLisää pontta elämään21.1.2016 22:17
Kira on energiallaan pystynyt saamaan myös minun elämäntilanteeseeni lisää pontta ja energiaa. Kiitos, Kira!

Elina YrjänheikkiWorkshop 14.11.2015 - Iso Kiitos10.12.2015 20:50
Kiitos voimakkaasta workshopista! Oli henkisesti vapauttavaa ja ihanaa porukkaa paikalla. Ihmiset ympärillä olivat myötätuntoisia, empaattisia, läsnä. Kaikilla oli omat juttunsa, ajatuksensa, ilot ja surut, mutta jotenkin ne ja me kuuluimme yhteen. Sai olla oma itsensä, oli sanottavaa tai ei. Tämän kaikenhan mahdollisti Kira sun oma läsnäolo, persoona, sun valo. Uskomattomalla ja rauhallisellakin tavalla sä olet inspiroiva, syvällinen tai syvään porautuva. Frankly - sä oot uskomaton! Kiitos. Untill next time :)

Leticia CurielAmazing experience11.11.2015 9:33
Kira has the capacity to make you feel at easy, love & understood. She does create an empathetic space for you to share your emotional own process. She has an amazing and natural skill to love and to embrace people.

I am so happy I have found Kira. With her I feel at home and I can be myself fully. Is more than the casual relationships therapist-client. She does get involve with you in your own process in a way that you don´t feel alone in your own journey.

This is what it creates a quality service.

Thank you Kira.

Love you.

Leticia

ft. PT. Aku JaakkonenSuosittelen lämpimästi9.11.2015 22:55
Elämässä on joitain asioita joita ei voi selittää, ne pitää kokea... tämä on yksi niistä...

Mittaan kokonaisvaltasta suorituskykyäni ja terveyttäni sykevälivaihtelu-testillä (HRV) joka kertoo kyvystäni reagoida ja palautua fyysisestä, mentaalisesta ja emotionaalisesta stressistä. Optimiterapian avulla HRV:ni on noussut aivan uudelle tasolle!

EijaSurua, iloa ja ystävyyttä5.7.2015 23:59
Oli marraskuu -14 kun saattelin veljeni Timon ensimmäistä kertaa Kiran vastaanotolle. Oven avasi hento, pieni vaalea nainen. Ystävällinen lämmin katse, vahva käden puristus ja tunsin tyyntä rauhaa ja luottamusta, että olin tuonut veljeni oikeaan paikkaan. Sattumaako, että Kira kohdallemme osui, en usko vaan näin oli tarkoitettu, ja että kesäpaikan naapuri Merja uskalsi ehdottaa, antaa vinkin, kiitos Merja. Poistuessani vastaanotolta olin kuitenkin hermostunut miten veljeni tulee suhtautumaan tapaamiseen Kiran kanssa, onko pikkusisko ylittänyt valtuutensa ja tulenko saamaan ärhäkkää palautetta. Mutta kaikki ne olin urheasti päättänyt ottaa vastaan, mutta tärkeintä olisi se, että Timo saisi apua. Palasin tyttäreni ,Timon kummitytön, kanssa vastaanotolle ja oven autessa helpotuksen aalto kävi lävitseni, veljeni hartioilta tuntui kadonneen raskas taakka, uskoa ja luottamusta tulevaan oli tullut tilalle, hyväntuulinen, vitsaileva veli oli meitä odottamassa. Siitä käynnistä alkoi Timon ja Kiran yhteistyö, taistelu syöpää vastaan. Kannustusta, ohjeita, keskustelua, hoitoja, kaiken Timo otti vastaan ja taisteli Kira rinnallaan sairauttaan vastaan. Mutta aika oli ollut vihollinen, aika jolloin syöpä oli ottanut ylivallan ja taistelusta huolimatta ei sairauden kulkua enää pystynyt katkaisemaan. Toivoa ei saa menettää ja ihmeisiinkin pitää uskoa, mutta kuolema oli tullut rinnalle. Saattohoito olikin sitten vääjämättä edessä. Kiran lämpö, välittäminen, voima, pyytteettömyys, halu auttaa ja olla läsnä, jutella ja kuunnella ja hoidot auttoivat Timoa viimeisinä kuukausina "sopeutumaan" lähestyvään kuolemaan. Kiran asiantuntemuksella, lempeällä ohjauksella hän teki hoitotahdon ja pystyi vaikuttamaan omaan hoitoonsa ja miettimään omia hautajaisiaan. Tästäkään tilanteesta ei veljeltäni ollut puuttunut huumoria. Kira toi veljeni elämään vajaan puolen vuoden aikana aivan uusia ulottuvuuksia, ilon ja hyvän olon, elämä halusi antaa vielä jotain ainutkertaista hänelle ennen kuin otti sen kaiken pois.

Kira oli myös veljeni tukena sairaalassa, kun siirto tapahtui saattohoitopaikkaan, vaikka veljeni ei asunutkaan kovin lähellä Helsinkiä/Sipoota niin siitä huolimatta Kira lähti Timon vierelle. Hänen vankka ammattitaitonsa ja kokemuksensa olivat arvokkaita apuja veljeni asioita hoidettaessa. Ihmettelen edelleen miten niin pienessä ihmisessä voi olla niin valtavasti voimaa auttaa kaikella tavalla niin kokonaisvaltaisesti apua tarvitsevaa. Hätä meillä omaisillakin oli suuri ja suru lähestyvästä kuolemasta vei voimat. Mutta Kiralta riitti vielä voimia ja tukea meillekin. Olen niin onnellinen siitä, että Kira pystyi olemaan veljeni vierellä melkein loppun asti, vaikka se vaatikin enemmän järjestelyjä . Olimme sopineet, ettei Timo jää yksin ja se oli minunkin toiveeni jo aikaisemmin, vaikka Kiran olisi lähdettävä. Timon avopuolisokin oli erittäin kiitollinen Kiran läsnäolosta, ja sai näin myös tukea raskaassa tilanteessa. Tulin Kiran tilalle vapun jälkeen lauantaina, sain hyvät ohjeet ja neuvot. Kira siirsi minuunkin voimaa jaksaakseni olla veljeni vierellä. Sain päivittäin lohdullisia viestejä. Tunsin suurta hätää, kun tuntui, että veljeni kamppailu elämässä vain pitkittyy. Elämässä tapahtuu asioita, jotka toisten mielestä voivat olla outoja, näin tapahtui meille kolmelle naisellekin, avovaimolle, minulle ja Kiralle. Päästimme Timosta irti ja hän nukahti rauhallisesti ikiuneen kauniina keväisenä maanantaina.

Suru tuli vieraaksemme, mutta onneksi meillä on ihana Kira, joka viisailla sanoillaan ja suurella lämmöllä ja ymmärryksellä auttaa ja helpottaa tässä kivuliaassa surussa ja kaipauksessa. Olen saanut ystävän, voisi sanoa sisaren, jota minulla ei ole koskaan ollut. Timon viimeisimmistä viesteistä minulle alku, Enkeleitä, onko heitä? On.

CasimirSol i sinne25.6.2015 17:28
Jag är 93- årig afatiker som har svårt att kommunicera och lever därför med en evig känsla av isolering. För fem år sedan deltog Kira intensivt i min kära hustrus terminalvård. Jag kommer aldrig att glömma den ömheten hon gav min hustru, ofta låg hon bredvid henne och smekte henne varsamt. Hon gav mig tröst och mod att också visa min ömhet mot min döende hustru. Med hjälp av Kira hittade min hustru sinnesro och till slut dog rofyllt.
Från första början tog Kira tid att hitta vägen fram till min lilla värld och sedan dess har jag känt mig bemött, omhändertagen och trygg. När min dotter är bortrest tar Kira hand om mig. Hon kommer med glädje, läcker mat, bakverk och med en oändlig ström om gåvor och överraskningar.
När hon är här känns det som om någon drog undan gardinerna och vackert solljus strömmar in i rummet. Hon är den mest hjälpsamma och tålamodiga person jag någonsin har träffat. Jag vill gratulera föräldrarna som har lyckats att uppfostra en så fin dotter.
Kira, först av allt vill jag tacka dig för alla dina uppoffringar och allt du gett mig; ditt ljusa sinne, din omsorg och omtanke - de är ovärderliga för mig och jag är oerhört tacksam! Jag har en liten pension som inte ens räcker till den hemvården jag är tvungen att använda och du har aldrig tagit betalt av mig. Om jag vann på lotto skulle jag ge pengarna utan tvekan till dig så att du kunde starta din drömcenter.
Jag önskar dig all lycka och välgång i livet!

Neitsyt-47Kiitos Kira tyyräuksesta!23.6.2015 17:40
Loppuvuodesta 2012 tunsin oloni kummalliseksi. Olin väsynyt, palelin, vatsaa turvotti ja ajoittain oli outoja tuntemuksia, tiesin intuitiivisesti, ettei kaikki ollut kunnossa. Lääkäri ei kuitenkaan löytänyt mitään ja laboratoriokokeiden tuloksetkin olivat normaalit. Keväällä oireiden jatkuessa hakeuduin huolestuneena etuajassa kontrollikäynnille gynekologilleni. Pommi, shokki - täysi pimento, munasarjasyöpä, minulla, joka olen aina elänyt terveellisesti?
Leikkaukseen pääsin nopeasti, mutta aggressiivinen syöpä oli niin levinnyt, että vain toinen munasarjoista pystyttiin poistamaan, aloitettaisiin sytostaattihoito. Tunne, että olen täysin tuuliajolla.
Terveydenhoitaja sisareni tunsi Kiran ja kysyi, voisiko hän ottaa minut hoitoonsa. Jo sairaalasta kotiutuessani, odotti minua kirje Kiralta. Hän kirjoitti lämpimästi ja rohkaisten, todeten, että yhdessä lähdemme rakentamaan paranemisprosessia. Pian hän saapui kotiini, kysyi miltä minusta tuntuu, millaisia ajatuksia päässä pyörii. Näytti kuvia munasarjoista, kertoi syövästä ja kokonaisvaltaisesta tukihoidostaan, kaikesta mitä voisin hoitojen lisäksi itse tehdä parantumiseni hyväksi. Piirsin, tein mitä erilaisempia harjoitteita ja keskustelimme ja keskustelimme. Oloni alkoi rauhoittua, pimeys alkoi väistyä ja uskalsin jo olla toiveikaskin. Kira painotti, että eläisin omassa optimissani aina tilanteen mukaan. Sain mm. tietoa ravinnosta, oman optimijumppaohjelman, opin kivunhallintaa, hengittämään oikein, rentoutumaan sekä nauttimaan hypnoosin parantavasta voimasta. Optimiterapeuttinen kosketushoito on lievittänyt neuropaattisia kipujani merkittävästi.
Ennen ensimmäistä sytostaattihoitoa(menimme yhdessä), kutsui Kira koolle läheisimpiäni unohtumattomaan iltaan, jossa sain vastaanottaa rakastavaa ja parantavaa energiaa heiltä. En ole hoitojaksojeni aikana voinut pahoin eikä painoni ole pudonnut vaan jopa hieman noussut. Kira on ollut mukanani mm. lääkärikäynneillä ja peruukkiostoksilla. Voimieni vähetessä on Kiralla ollut aina uusia keinoja saada minut liikkeelle, ollessani todella väsynyt, luki hän minulle ääneen Suomalaisia Sankareita ja valoi minuun siten täistelutahtoa. Ensimmäisen hoitojakson lopussa, kun
aloin jo tuskastua lisääntyvään väsymykseen, järjesti Kira minulle yllätyssyntymäpäiväjuhlat, trubaduureineen kaikkineen, jonne läheiseni olivat saapuneet Pohjanmaata myöden, näin sain voimia jatkaa rankat hoidot loppuun. Ja hoitojakson lopussa syöpä oli poissa.
Mutta kuten tiesimme olevan mahdollista, syöpä ikäväksemme uusi. Aloitimme välittömästi uuden taistelun, vakaalla päätöksellä, että tällä kertaa syöpä häädettäisiin lopullisesti. Ja nyt syövästä ei ole tietoakaan! Kiran huomassa tiedän, että mitä tahansa elämällä onkaan varalleni, voin olla levollisin mielin.
Kiran käynnit luonani sekä käyntini hänen ihanalla vastaanotollaan Sipoossa ovat olleet minulle elintärkeitä. Olemme näinä vuosina ystävystyneet ja olen oppinut arvostamaan Kiran suorapuheisuutta sekä luottamaan hänen tiukkaan ohjaukseensa. Olen saanut tarkoista ohjeista tarvitsemaani turvallisuuden tunnetta ja olen noudattanut niitä Kiran sanojen mukaan:"mallioppilaan esimerkillisyydellä." Silloin, kun katkeruus tai epäusko on hiipinyt mieleeni, on Kira heti vaistonnut sen ja hoidon jälkeen on olo ollut aina paljon valoisampi ja luottavaisempi. Olen elänyt nämä vuodet omassa optimissani.
Haluan ilmaista myötätuntoni ja kiitollisuuteni myös Jarkolle, joka jatkuvasti joutuu jakamaan vaimonsa ajan meidän kaikkien Kiraa kipeästi tarvitsevien kanssa.
Elämä kantaa! Kiitos Kira kaikesta: ymmärtämisestä, rinnalla kulkemisesta, tuesta ja tyyräuksesta.

KristiinaSuunnattomalla kiitollisuudella20.6.2015 10:30
Kira, tunnen suunnatonta kiitollisuutta ja onnea, että olet tullut elämääni. Tunnen, että aidosti haluat minulle hyvää! En tiedä miten olisin jaksanut ilman sinua.
Olet peruspositiivisin ihminen jonka olen milloinkaan kohdannut. Kaikki saavat siitä osansa ja nyt myöskin minä. Et itseasiassa olisi voinut antaa minulle enempää valoa, lämpöä ja ymmärrystä. Olen taas pystyssä ja valmiina taistoon.
Kun kuuntelen, miten sinä esittelet tulevaa kirjaasi ja ideaa siitä, että maailma todella muuttuu, hämmästelen sinun vahvaa uskoa hyvän voittoon.
Toivon sydämestäni, että voit säilyttää tämän uskon!
Kiitos Kira-rakas kaikesta!

Raija Perhosen siivin17.6.2015 19:03
Kevein mielin,perhosen siivin,kesän kuiskausta kuuntelen. Aaltojen laulu,tuulen keinu,sinikellojen soitto kesässä soi.Löysin Kiran hoidot hypnoosikoulutuksen yhteydessä. Olimme samassa koulutuksessa. Olin lukenut artikkeli optimiterapiasta ja kiinnostunut hoidoista.. Olen kamppaillut 3 vuotta jatkuvia keuhkokuumeita ja infektiokierteitä vastaan. Keho oli jo aivan loppu,kun noin 1,5 vuotta sitten aloitimme. Rintarangassa oli jatkuvia lihaslukkoja yskimisen takia, joita ei saanut auki ilman aku painantaa. Helpotus oli suuri,kun voi taas hengittää käsittelyn jälkeen. Paljon on elämääni mahtunut, oilet ainba jaksanut kuunnella, lämmöllä ohjata eteenpäin, sekä olla tarvittaessa puhelimen päässä. Muutamat kriisit olen selvittänyt kanssasi ja pysynyt työkykyisenä. Olen pystynyt osa-aikasesti tekemään terapiatyötä, josta pidän. Uhraat aikaasi ja voimavarojasi säästelemättä itseäsi.Samoin olet hoitanut nuortani hyvin tuloksin, kun hän etsii itseään ja kamppailee vaikean sairautensa kanssa. Pystyt luomaan luottamuksellisen suhteen rautaisella ammattitaidolla.Olet iloinen, myönteinen ja suhtaudut kaikkiin ihmisiin ennakkoluulottomasti uskontoon, elämäntilanteeseen tai arvoasemaan katsomatta. Arvostan avarakatseisuuttasi ja myönteistä elämän filosofiaasi. Kauniita aurinkoisia kesäpäiviä sinulle. Muistan sinua,kun aamulla on kastetta maassa, lintujen laulu soi lähipuissa. Aurinko nousee sumuiseen aamuun ja käen kukunnan kuulen kaukaa metsien takaa.Nähdään taas loman jälkeen.

Seuraavat 20 »


Lähetä uusi viesti

Otsikko:*
Viesti:*
Lähettäjä:*
Kotisivu: