Yhteystiedot / Kontakt / Contact

OPTIMITERAPIA
INTERNATIONAL

Optimiterapeutti
Kira Gyllenbögel-Finni
Boxintie 852-44
01190 Box, Sipoo
Puh/Tel. 040 5086 797
kira@optimiterapia.fi

Kokemuksia ja palautetta / Dela dina erfarenheter och ge din respons

Vieraskirja

Lähetä uusi viesti


SariKiitos Kira!8.4.2021 8:58
Haastavassa elämäntilanteessa juuri oikeanlaista boostia! Hoito on täysin yksilöllistä ja henkilökohtaista. Ei voisi parempaa tukihenkilöä tässä kohtaa toivoa, olen saanut myös kättä pidempää omaan arkeen. Kiitos <3

Äiti ja TytärKiitos Kira!3.1.2021 18:31
Aloin käymään Kiran luona loppuvuodesta 2019 koska elämäntilanteeni muuttui radikaalisti. Olin jo käynyt eri psykologeilla ja psykiatrisilla sairaanhoitajilla ja juuri ennen Kiralle tuloa myös Jorvin psykiatrisessa päivystyksessä. Olen jo pitkään kärsinyt ahdistuksesta ja lievästä masennuksesta ja kaikki tämä muuttui entistä pahemmaksi loppuvuonna 2019 ja vajosin kaikista syvimpään ja pimeimpään kuoppaan missä olen tähän asti ollut. Elämäniloa ei ollut, joten kun menin Kiran luo ensimmäisen kerran odotukseni eivät todellakaan olleet korkealla. Ajattelin, että hän on vain yksi terapeutti muiden joukossa, mutta kuinka väärässä olinkaan. Kiran avulla selvisin ensin pahimmasta pimeästä ja vielä sen jälkeen hän on ollut suuri apu ahdistuksen hoitoon ja muiden oireiden kanssa. Myös sellaisten kanssa joihin en edes tajunnut tarvitsevani apua, kuten vatsaongelmien kanssa. Kiran kanssa on helppo puhua ja ensimmäistä kertaa tuntuu, että on joku, joka ymmärtää täysin mitä tarkoitan ja tietää mitä pitäisi tehdä tai työstää. Pystyin luottamaan häneen jo ensimmäisen kerran jälkeen ja sain apua heti, myös ihan oikeaa konkreettista apua. Kiran lämpöys ja huolehtivaisuus tekee sen, että terapia-ajan jälkeen on aina helpottunut olo. Hänen terapiansa avulla näkee itsekin ihan konkreettisia muutoksia.

Olen käynyt Kiran luona vain vuoden ja tuntuu, että hän on auttanut minua eteenpäin enemmän kuin kukaan muu. Olen tyytyväinen, että sain jatkaa hänen kanssaan. Jorvin päivystyksessä sanottiin, että pitäisi lopettaa tämä toimiva optimiterapia, koska se ei ole ´´oikea terapiamuoto´´ ja hakea kelan tukemaan terapiaan. YTHS oli samaa mieltä ja suositteli lähetettä psykiatrille, joka laittaisi lähetteen kelaterapiaan. Onneksi en hakenut. Olin ensinnäkin niin pohjalla, että koko terapian aloittaminen uudestaan tuntui mahdottomalta, saati sitten kokonaan sen alusta etsiminen ja uuden terapeutin odottaminen. Olin juuri löytänyt yhteisen luottamuksen Kiran kanssa ja onneksi Kira pysyi vahvana ja sain jatkaa hänen kanssaan. Olen ikuisesti kiitollinen hänen antamastaan avusta, joka toivottavasti vielä jatkuu pitkään. Oot ihana Kira!
-Tia


Oman lapsen sairastuminen on jokaiselle vanhemmalle tuskan, epätietoisuuden ja huolen hetki. Se voimattomuuden tunne, kun et osaa, pysty auttamaan omaa lastasi. Olet kuitenkin valmis taistelemaan ja tekemään kaikkesi löytääksesi jonkun, joka osaisi auttaa.
Tässä kohtaa minäkin uskalsin avata suuni ja kysyä ystävältäni Eijalta osaisikohan hänen ystävänsä Kira auttaa? Eijalta olin kuullut kuinka ihmeellinen Kira on. Eija lupasi kysyä ja Kira lupasi tavata tyttäremme. Kun menimme vastaanotolle ja Kira sanoi ensikäynnin olevan molemminpuolista tutustumista, ja hän sitten kertoo mihin tulokseen on tultu. Kun ovi jälleen aukesi ja Kira sanoi ?Uskon, että voin olla avuksi Tialle?. Tuntui kuin kivi olisi pudonnut rinnan päältä. Kira sanoi myös että, tarvitaan sitoutumista ja paljon työtä ja onneksi ihana tyttäremme oli tähän myös valmis.

Vaikka koululääketiede on auttanut meitä akuutissa hädässä nopeasti ja hyvin, jää silti tunne, että siellä unohdetaan ihminen kokonaisuutena. Ohjataan kyllä terapiaan, mutta mihin? Apua antavia tahoja/terapeutteja ei ole tarpeeksi. Terapiat ovat pitkäkestoisia ja vaativat jopa vuosia, joten jos löydät terapeutin hänellä ei ehkä ole mahdollisuutta ottaa uusia potilaita juuri silloin. Terapia onnistuakseen vaatii luottamuksellisen ja turvallisen suhteen ja kemioiden täytyy terapeutin ja avun saajan välillä toimia.
Myös tyttäremme kohdalla vähäteltiin hänelle tärkeää terapiaa ja ohjattiin kuntoutuspsykoterapian (Kelan hyväksymän) pariin. Onneksi häneltä tuossa kohtaa löytyi vielä voimia pitää puolensa ja perustella terapiavalintansa.
Uskon että, jokainen meistä ansaitsee tulla kuulluksi ja nähdyksi turvalliseksi kokemassaan ympäristössä. Meidän kohdalla se oli Kira. Sanat eivät riitä kertomaan kuinka onnellisia olemme tästä kohtaamisesta. Kiitos Kira! Matka jatkuu vielä.
-Christina

Oxe -59Från terapeut till vän11.6.2020 16:28
Jag började gå hos Kira på vårvintern 2020 just före Coronan bröt ut. Vi "talde genast samma språk". Coronan var varje gång ett samtalsämne och vi hade likadana tankar om hela "karusellen" kring viruset. Det var skönt att byta tankar kring ämnet.

Efter en nästan tio år lång period med olika svårigheter och en djup sorg efter min mans död blev mitt liv lättare tills jag igen drabbades av svårigheter. Då hittade jag Kira. Hon har hjälpt mig att föstå mig själv och vi delar på vetskapen om att människan är holistisk. Hennes djupa kunnande i både akupressur och psykologi gör att man helas över allt samtidigt. Jag har fått nya verktyg att hantera vardagen med. Kira har dessutom blivit en god vän. Vi skrattar mycket men kan också vara allvarliga.

Jag kan varmt rekommendera Kiras behnadlingar åt alla som har svårigheter eller sorger.

NiinaRakkaan siskon saattohoito5.4.2020 18:05
Kira toi siskoni viimeisiin elinviikkoihin korvaamattoman avun ja tuen, olen siitä hänelle erittäin kiitollinen. Siskoni sai omienkin sanojensa mukaan suurta helpotusta oloonsa Kiran avulla. Kiitos, että tulit vielä saattohoitokotiin sovitusti hoitamaan siskoa viimeisen kerran.

Lämmin suositus, ilman Kiraa me emme olisi pärjänneet.

Antti ReiniWaloa ja Woimaa9.4.2019 10:31
Kiran luona käynnit ovat vahvistaneet intuitiotani ja uskoa oman polkuni kulkemiseen, sekä ymmärtämään että vaikka siihen "jäärä"-ryhmään joille lääkärissä käynti on toissijaista, kuulunkin niin fyysisen kehon hoitoon kirurgin veitsi on joskus tarpeellinen. Viimeisen vuoden aikana pyrkimys kokonaisvaltaiseen, sielun ja kehon hoitamiseen, itsensä tuntemiseen ja hyväksymiseen on ottanut monta harppausta eteenpäin, laajentunut jokaiseen suuntaan. Boheemista ajan käsityksestäni huolimatta Kiran vastaanotolle yritän pokkkeuksetta ehtiä ajoissa.. :)

Anu ParviainenKiitos Kira!6.1.2019 6:47
Kävin Kiralla vuoden 2018 epäsäännöllisen säännöllisesti tilanteessa, jossa oma kasvumatkani ytimeeni oli syvällistä ja nopeaa. Koin äärimmäisen arvokkaaksi ja korvaamattomaksi Kiran läsnäolon ja tuen matkalleni ja sen, että hän on yksi harvoja ihmisiä, joiden seurassa on turvallista näyttää ja avata hyvin erilaisia ihmisyyden puolia.

Sain myös mentorointitukea oman fasilitointi-ja hoitotyöniosaksi, joka auttoi minua puolestaan asiakaskohtaamisissa omien asiakkaitteni kanssa.

Lämmöllä suosittelen sinua Kira!

Tapaamisiin.

Anu

MatkalainenMatka itseeni31.12.2018 0:58
Olen saanut käydä Optimiterapiassa nyt reilun vuoden verran.
Kiran ammattitaitoinen ote ja kokemus työssään oli aistittavissa ensikohtaamisestamme alkaen.
Olin jo pitkään miettinyt että uskaltaisinko aloittaa terapian jossain, mutta sopivaa hetkeä tai terapiamuotoa ei tuntunut löytyvän. Kun tapasin Kiran eräässä tapahtumassa ja olimme keskustelleet Optimiterapiasta hetken verran, ajattelin että tässä voisi olla minulle sopiva tie matkata itseeni ja löytää keinot elämäni tasapainottamiseen.

Optimiterapian kautta koen saaneeni erittäin hyviä työkaluja itseni kehittämiseen. Tiesin jo terapiamatkani alkutaipaleella, että olin onnistunut hukkaamaan itseni ja minuuteni elämäni eri vaiheissa. Keinot oman itseni määrittelemiselle tai tutkimusmatkan tekemiseen olivat vähissä. En väitä, että nyt puolentoista vuoden terapiajakson jälkeen, ymmärtäisin itseäni täydellisesti, tai että olisin löytänyt ?Optimiterapian aarrearkusta? jonkin ihmeellisen harmonian ja tasapainon avaimen elämääni, jolla kaikki ongelmani ratkeavat kuin taikaiskusta. Kiran ammattitaitoisen ohjauksen ja sen myötä harjoittamani itsetutkiskelun avulla, voin sanoa kuitenkin suhtautuvani levollisemmin itseeni ja tulevaisuuteeni. Pelko, joka sisälläni vallitsee, ei olekaan enää se kauhistuttava peikko jota täytyy paeta keinolla millä hyvänsä. Uskallan ja haluan päivä päivältä enemmän ja rohkeammin, katsoa omaa peilikuvaani ja sen jokaista tasoa. On aivan oikein tuntea rakkautta ja rakastaa itseään juuri sellaisenaan.

Matka itseeni ei ole ollut se elämäni helpoin taivallus. Tiellä on kulunut paljon hikeä ja kyyneleitäkin olen saanut vuodattaa. Töitä oman tutkimusmatkan parissa on joutunut tekemään. Onneksi matkani jatkuu vielä, ei minun tarvitsekaan olla valmis tai perillä jossain. Saan löytää itsestäni uusia ulottuvuuksia, koloja ja karikkoja, mieletöntä potentiaalia ja ihmisen inhimillisyyttä niin paljon kuin haluan. Uskon että kaikki piiloon laitetut tunteet on mahdollista löytää, kas täälläkö se ilo olikin luurannut, tule esiin sieltä! Mihin unohduksen ja häpeän metsään miehinen suruni oli joutunut, itketään yhdessä kaikki menneetkin surun hetket ja menetyksen tuskat. Istutaan ilta-auringosta aamuun asti ja eheydytään uudeksi jälleen. Kuka pakotti minut hylkäämään lapsellisen leikkimielisyyteni, tai miksi minun täytyisi hävetä ja pelätä omaa seksuaalisuuttani? Haluan löytää teidät kaikki piiloon laitetut ja purkkiin pakotetut ihmeeni. Vapauteen vain kaikki tuskat ja huolet, kuin myös mielen murheet ja mielettömyydetkin. Haluan eheytyä ja nauttia elämästäni vapaana jälleen!

Meillä lienee jokaisella se oma polkumme tutkittavanamme. Optimiterapian aikana kulkemaani matkaa voinee kuvata esimerkiksi edellä kirjoittamallani tavalla. Kaikesta epävarmuudestani huolimatta, tänään, juuri tässä ja nyt on hyvä olla ja kulkea. Voin käydä haparoivin askelin, mutta rauhallisin mielin eteenpäin. Kenties saan kohdata vanhoja tuttavia matkallani, kauan kaivattuja tunteitani tai ehkäpä jotain muuta ihmeellistä itsestäni. Onneksi saamme tukeutua ystäviin ja läheisiimme matkallamme, elämämme kaikissa vaiheissa. Olen kiitollinen tuesta jota olen saanut Optimiterapiassa, olen kiitollinen tuesta jota olen saanut muuta kautta. Elämä itsessään on kiitoksen aihe!

Seuraavaan kertaan,

Clas HagelstamFeedback19.6.2018 18:19
Optimumterapin är för mej nu "Rehability training" efter vårens lunginflammation.

Upskattar Kira:

- Ex flygvärdinna, utbildad i japansk läkekonst, terminalvårdare, varma händer.
- Njuter av Kiras professionella behandling: höger hand knådar nervbanornas ytterändor medan vänster hand följer responsen.
- Svar på frågor, koncist språk.
- Information om vårdtestamente

CV:
Född 1928 / Föräldrars skiljsmässa 1939 / Medlem i Matteus församling
Far stupade 1941 / 10 somrar äldste i Ingå Sommarkyrka.
Gift med Elisabeth 1952 / 3 gifta barn, 8 barnbarn, 5 barnbarnsbarn.
DI / 20 år i familjefirma. / Sedan frilans maskinkonstruktör / Pension 65. Flyttade med Elisaberh till Servicehuset Linda 2005 / Elisabet dog 2007. /
Lindavän / Medlem i Stig-Olof Fernströms bibelstudiegrupp.
Kontrakt med Doctagon, personlig läkare.

Livet på Linda:
- Morgon: Lätt gymnastik, dusch, morgonbön, RuisNalle med blåbärsoppa, Dagens lösen, läs bibeln.
- Om kraften räcker Autocad Lt i MAC / Projekt i Snickarboden
- Ibland utomhus måltider, t.ex Blinier.
- Lugnväder paddling.
- Lasse assisterar.

Marjo Kolme polvea hoidettu! 15.5.2018 22:34
"Oli kivaa ja rentoutti. Kira on tosi kiva!"
Tytär 11v

"Kaikenkaikkiaan ihanaa. Kira houkuttelee ihmisen puhumaan ja syvärentoutus oli kunnon tainnutus. Keho ja mieli rentoutui täysin. Äänirautahoito oli älyttömän mielenkiintoinen ja toimiva. 10 pistettä ja papukaijamerkki päälle."
Mummo 70v

"Kira on käsittämättömän taitava, herkkä, älykäs ja läsnäoleva terapeutti. Kiran monipuolisuus ja avarakatseisuus yllättää kerta toisensa jälkeen ja Kiran luoma avoin ilmapiiri synnyttää vahvan luottamuksen tunteen. Kirassa asuu vanha viisas pöllö ja nuori, kaunis puuntaimi samassa paketissa. "
Äiti 41v

T&JRauhaa, ymmärrystä ja tasapainoa parisuhteeseen12.3.2018 21:35
Rakas Kira,
sinä olet ollut korvaamaton apu ja tuki yhteisen elämämme alkumetreistä saakka. Erilliset ja pariterapiakäynnit ovat auttaneet meitä löytämään rauhan rakastaa sekä ymmärtämään toistemme erilaisuutta ja erilaisia lähtökohtia.

Sinulla on uskomaton kyky olla läsnä, ymmärtää "keskeltä", taito havainnoida ja pureutua ongelmien ytimiin ja syihin. On tullut hyvin selväksi, että tietopankkisi ja osaamisesi on uskomattoman laajaa ja koemme, että olet ollut aidosti kiinnostunut auttamaan meitä.

Olemme äärettömän kiitollisia kaikesta siitä avusta ja tuesta, uusista oivalluksista ja ajatuksista, ajasta yhdessä, joita olet meille antanut. Tuntuu, että tämä (välillä todella kivikkoinenkin) matka on ehdottomasti kannattanut käydä - on hankala kuvitella että joku muu olisi sitä matkaa osannut johdattaa paremmin kuin sinä.

Suurella kiitollisuudella,
nuori pari

Susanna PurraKira näkee sielusi loiston19.6.2017 22:04
Kiralla on suurta herkkyyttä ja rakkautta sekä ikiaikaista, suurten tietäjien ja parantajien viisautta, jonka avulla hän pystyy näkemään ihmisen todellisen olemuksen kaikkien niiden tukosten takaa, jotka estävät meitä elämästä todellisena itsenämme ja aiheuttavat elämänvoiman vähentymistä, sairauksia tai uupumusta.

Kiralla on taito ja kyky nähdä se joka todella olet ja auttaa monilla, hyvin konkreettisilla tavoilla tulemaan sitä esiin. Tällöin voit päästä elämään sitä elämää, jota sielusi on halunnut tulla tänne elämään. Näkemällä ihmisen todellisen olemuksen ja sielun Kira antaa suurimman lahjan, mitä toiselle ihmiselle voi antaa.

KazjalStressin hallintaa12.6.2017 21:43
Oma kokemus Kiran kanssa on ollut loistavaa. Kävin itse läpi korkean stressi taso työn pulolesta ja olin uupunut ja todella hukassa. Kiran ansioista opin hallitsemaan asiota ja myös muutakin tuntemuksia mitä oli syvälle haudattu. Olen tällä hetkellä todella hyvässä paikassa elämässä kiitos hänelle! Lämpimästi suosittelen hän oli enkeli joka osui kohdalle oikeseen aikaa.

NinaSydämen valoa ja lämpöä30.3.2017 14:43
Kiran kanssa kun ensimmäisen kerran kohdattiin, tiesimme molemmat siinä jotakin liikahtavan tässä maailmankaikkeudessa.

Kirassa on niin paljon sydämen lämpöä, elämän hyvyyttä, kauniita sanoja, syvää viisautta, kosketuksen voimaa ja elämän energiaa. Kirassa on kauneutta, naiseutta, ihmisyyttä ja valoisuutta. Pelkkä ajatus Kirasta saa ihmisen hyvälle mielelle ja kohtaaminen hänen kanssaan on aina suuri ilo.

Kiran kanssa elämää pohtiessa on moni asia saanut tarkoituksensa ja merkityksensä. Minä olen saanut vahvistusta kasvaa juuri sellaiseksi kuin olen ja olen löytänyt sisimmästäni paljon voimaa ja tahtoa. Kiran myötä olen uskaltanut astua hyvälle elämän muutoksen tielle. Kun elämälle oikeasti antaa mahdollisuuden, on uskomatonta, miten paljon hyviä asioita voi tapahtua. Olen aina uskonut, että elämä kantaa, mutta nyt uskon siihenkin, että kaikki hyvä on mahdollista minulle ja uskallan ottaa tämän vastaan. Kiran kosketuksessa on energiaa, taikaa ja voimaa.

Kira ei pelkästään puhu kauniita, vaan hän myös tekee hyvää.

Kiitos kaikesta, rakas Kira. Toivon sinulle koko sydämeni pohjasta kaikkea hyvää, ihanaa ja kaunista.

HarriPillereitä etsimässä9.11.2016 14:23
Päädyin pari vuotta sitten Kiran juttusille koska kuvittelin, että Kiralta voisi löytyä tulehduskierteeseeni sellainen parantava pilleripurkki mitä lääkäreiltä ei löydy. Noh, pillereitä ei Kirankaan luota löytynyt, mutta elämänmuutos löytyi. Kiralta saamani sparraus ja elämän valmennus ei ole muuttanut minua mitenkään, mutta elämä jota elän on muuttunut merkittävästi. Samoin on muuttunut oma oloni, terveyteni, sekä monet ajatukseni, asenteeni ja suhtautumistapani.

Kaikkein Tärkeimpänä oppina on ollut ajatusten, tunteiden ja kehon reaktioiden välisen yhteyden merkityksen ymmärtäminen omassa elämässä. Käytännön elämänmuutoksen kautta ymmärrän nyt myös, että en voi syyllistää omista haasteistani ketään muuta, samoin kukaan ei myöskään voi syyllistää minua.

Kiitän Kiraa siitä, että hän opasti minut polulle, joka oli aina ollut olemassa, mutta jota en ollut nähnyt, tai ainakaan nähnyt itselleni mahdolliseksi kulkea. En aio koskaan kääntyä tältä polulta takaisin. Kiitän siitä taidosta ja suuresta viisaudesta, jolla hän sai minut itse oivaltamaan, että se mikä minusta tuntui hulluudelta, olikin lopulta vain minua itseäni. Kiitän Kiraa myös itseluottamukseni kasvamisesta: se millainen olen, on hyvää, ja se miltä minusta tuntuu, on oikein.

Antti PaalanenValon tuoja20.9.2016 10:00
Olen ammatiltani muusikko/yrittäjä ja olen sairastanut tulehduksellista suolistosairautta, Crohnin tautia, vuodesta 1998 saakka. Minulta on leikattu ohutsuolesta tulehtunut osa vuonna 2005 ja tauti on sen jälkeen ollut välillä pitkiäkin jaksoja oireettomana. Aina välillä taudissa tulee kuitenkin akuutteja vaiheita, jolloin suolistoni menee kivuliaaseen kramppitilaan. Nämä akuutit vaiheet iskevät yleensä päälle keskellä isompaa työurakkaa jolloin minulla saattaa olla myös lievä stressitila päällä.

Työskentelin alkuvuodesta 2016 Helsingissä Karhunpeijaiset -produktiossa, johon Kira tuli vetämään hypnoosisessioita työryhmälle. Produktion aikaan minulle tuli jälleen suht paha akuutti vaihe päälle. Tuolloin heti ensimmäisellä hoitokerralla Kira auttoi rentoutumaan ja pääsin pahimman kiputilan yli. Ja mikä tärkeintä, koin että olin turvassa eikä pelko saanut minusta tällä kertaa otetta. Akuutti vaihe ja sen aiheuttama kipu on yleensä aika kokonaisvaltainen ja työnteko siinä kohtaa tuntuu haasteelliselta. Kivun kanssa on monesti aika yksin eikä tietä ulos ole näkyvissä. Tällä kertaa apu oli onneksi lähellä.

Olen sen jälkeen käynyt Kiran hoitosessioissa ja tulokset ovat olleet uskomattoman hienoja. Optimiterapian kautta pystyn nyt paremmin ymmärtämään itseäni sekä taudin syntyä ja sen muotoa. Olemme saaneet myös avattua tunnelukkojani, jotka ovat osaltaan olleet laukaisemassa taudin syntyä.

Olen saanut myös todella hyviä keinoja stressitilojen purkamiseen ja sitä kautta mielen ja kehon kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Akuuttia vaihetta ei ole hoidon aloittamisen jälkeen tullut kertaakaan päälle. Tuntuu, että olen vihdoinkin paranemisen tiellä ja tällä kertaa pysyvästi.

Kira myös tutustutti minut teen juonnin saloihin sekä gluteenittomaan ruokavalioon. Samalla pääsin eroon kahvin juonnista ja vehnästä. Nämä raaka-aineet ovat varmasti olleet osaltaan vaikuttamassa tulehduksen ja stressitilojen syntyyn ja pitäneet tulehdusta aktiivisena. Kahvin juonnin lopettamisessa pelkäsin eniten sitä, että minua väsyttää enkä saa piristystä päivääni. Kävi kuitenkin toisin - olo on pysyvästi energinen, eikä väsymystiloja tule päivän mittaan samalla tavalla kuin kahvia juodessa. Leivällekin on onneksi olemassa paljon gluteenittomia vaihtoehtoja nykypäivänä.

Mikä hauskinta, minua on monessa yhteydessä tituleerattu "synkkä-Paalaseksi" paljolti sen musiikin kautta mitä tuotan ja esitän. Kira antoi minulle kuitenkin uuden lempinimen "Antti-aurinkoinen". Toivon että saan tämän valon ja ilon näkyviin myös musiikissani.

Kiitos Kira, valon tuoja <3

DiamantenTro, hopp och kärlek4.9.2016 15:27
Då jag gick till Kira för första gången var jag trött och utsliten som en gammal dammtrasa. Jag hade ingen framtidstro och framförallt hade jag tappat all tro på mig själv och mina förmågor. Kira fick mig att inse att de egenskaper som jag sett som brister och svagheter i själva verket är styrkor och gåvor som jag kan använda så länge jag lever. För mindre än ett år sedan undrade jag varifrån Kira fick sin enorma livskraft. Nu skrattar vi åt samma saker och jag har hittat en likadan livsglädje inom mig själv. Kira har hjälpt mig att se ljust på framtiden och jag kan knappt vänta på att få uppleva allt det goda som är på kommande. Jag har hittat hem, till mitt eget innersta och jag vågar stå för det jag är. Ingen trampar mer på mig. Tack Kira♥

Tuomas RounakariHelmeilevää ryhmänohjausta7.6.2016 10:55
Kira on niitä harvoja ihmisiä, jonka luonnollisen avoin ilo ja kaiken uteliaana hyväksyvä läsnäolo luo hänen ympärilleen tilan, jossa jokaisella on hyvä olla sellaisena kuin on. Kiran ryhmäohjauksissa osallistujat alkavat kuin huomaamattaan kulkea kohti parasta mahdollista itseään. Ilo ja uteliaisuus on tarttuvaa, osa meidän kaikkien sisäistä seikkailijaa, joka niin harvoin saa tulla nähdyksi ja kuulluksi.

Kira toimi ohjaavana opettajanani Sibelius-Akatemian jatko-opintoihini liittyvässä Karhunpeijaiset-esityksessä. Tutkimme myyttien eläväksi tulemista ja maailman kokemista myyttisellä tasolla. Yksi työvälineistämme oli hypnoosi ja Kiran vetämien hypnoosien ansiosta Karhunpeijaisten työryhmä kykeni esiintymään satujen maailmassa elävän lapsen avoimuudella, täydellisesti itseensä luottaen.

Kira osaa johdattaa turvallisella ja miellyttävällä tavalla hypnoosin maailmaan myös ne, joilla ei ole mitään kokemusta aiheesta. Hänen ohjauksessaan ryhmän jäsenet tulevat nähdyiksi uudella tavalla; entistä sallivammin ja kunkin luonnollisia vahvuuksia esiintuoden.

JAvaimet ahdistuksen poistamiseen25.5.2016 11:43
Ihana, lämmin, turvallisuutta ja hyvyyttä hehkuva Kira auttoi minua harvinaisen lyhyessä ajassa keskustelemalla ja hypnoosin avulla saamaan elämänintoani takaisin, poistamaan ahdistuksen erilaisiin tilanteisiin liittyen, sekä myös herkän kroppani reagoinnin ahdistuksen ja paniikin puhjetessa. Eri lääkäreillä vuosia rampanneena on uskomatonta miten nopeasti ja tehokkaasti Kiralta sai avun ongelmaan kuin ongelmaan. Sen lisäksi, että sain elämääni parhaan mahdollisen avun näihin arkea hankaloittaviin tilanteisiin, sain ystävän.

Kiitos Kira, olen sinusta niin kiitollinen. <3

Vicky FellmanLisää pontta elämään21.1.2016 22:17
Kira on energiallaan pystynyt saamaan myös minun elämäntilanteeseeni lisää pontta ja energiaa. Kiitos, Kira!

Elina YrjänheikkiWorkshop 14.11.2015 - Iso Kiitos10.12.2015 20:50
Kiitos voimakkaasta workshopista! Oli henkisesti vapauttavaa ja ihanaa porukkaa paikalla. Ihmiset ympärillä olivat myötätuntoisia, empaattisia, läsnä. Kaikilla oli omat juttunsa, ajatuksensa, ilot ja surut, mutta jotenkin ne ja me kuuluimme yhteen. Sai olla oma itsensä, oli sanottavaa tai ei. Tämän kaikenhan mahdollisti Kira sun oma läsnäolo, persoona, sun valo. Uskomattomalla ja rauhallisellakin tavalla sä olet inspiroiva, syvällinen tai syvään porautuva. Frankly - sä oot uskomaton! Kiitos. Untill next time :)

Seuraavat 20 »


Lähetä uusi viesti

Otsikko:*
Viesti:*
Lähettäjä:*
Kotisivu: